Ouders als denkpartner

De schoolleiding vindt het belangrijk om over de schoolontwikkelingen met ouders te sparren, kennis en meningen te delen en vragen te beantwoorden.
Het managementteam van de samenwerkende scholen verzamelt de thema's voor de bijeenkomsten. Enkele voorbeelden zijn: klassengrootte, veiligheid en afspraken. Ook praktischere zaken komen nog aan de orde, zoals klussen die in het schoolgebouw gedaan kunnen worden en onderlinge contacten/bereikbaarheid.
Ouders krijgen informatie van de directeur over de achtergronden en regelgeving van de betreffende thema's. Ook bespreken we de reacties van ouders en kinderen op beslissingen die genomen zijn door de school. In een open en informele sfeer is er ruimte om over allerlei zaken te discussiëren.
Via de nieuwsbrief worden ouders uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. Om ook werkende ouders een kans te geven zijn deze bijeenkomsten vastgelegd op diverse momenten van de dag en op verschillende dagen. U vindt deze bijeenkomsten terug op deze kalender en bent van harte welkom!

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Marie-Jozé Tummers, locatieleider.
 

Powered by BasisOnline